Externe flexibele schil

19.03.2021

PointLaw voor ad-hoc juridische ondersteuning, ook voor advocaten

 

Op dit moment is het lastig om goed in te schatten hoe uw onderneming zich op termijn zal ontwikkelen. U loopt tegen vragen aan waarop u het antwoord eigenlijk nog niet goed kunt inschatten. Neemt het werk weer toe, dan komt u voor de vraag te staan of u weer medewerkers in dienst gaat nemen of (nog) niet. Full-time of part-time, wat heeft u nodig?

PointLaw kan u een 'externe flexibele schil' bieden: professionele ervaring waarop u een beroep kunt doen wanneer u dat wilt.

Het heeft zeker voordelen: u krijgt niet te maken met loonkosten, vakantiedagen, ouderschapsverlof, niet-declarabele uren, u hoeft geen tijd in te ruimen voor het behalen van de door de Orde van Advocaten verplichte studiepunten, intervisie-uren etc. etc.

PointLaw biedt u betrouwbare en professionele ondersteuning voor uw advies-, handels- en procespraktijk. Omdat wij up-to-date vakkennis hoog in het vaandel hebben staan, zijn de jaarlijks verplichte studie uren voor 2021 al bijna binnen! 

PointLaw staat voor een oer-hollandse hands-on-mentaliteit in een mediterraan jasje!

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat PointLaw voor uw kantoor kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor overleg over de mogelijkheden.

 

 

 

Image: HRzone.nl

A tailored approach that puts the needs of the clients first.