2 Jaar PointLaw - Uw juridisch steunpunt in Malta

2 jaar PointLaw, uw aanspreekpunt voor (internationale) juridische ondersteuning in Malta.

Begin 2020, precies tijdens het bekend worden van een ongekende pandemie, werd PointLaw opgericht. PointLaw is uw steunpunt in Malta voor juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht, (internationale) geschillen en contracten. Wij beschikken over goede contacten binnen de Maltese advocatuur en het bedrijfsleven, en zijn ‘thuis’ op Malta.

Hoewel het moment van oprichting niet ideaal was, hebben inmiddels vele Nederlandse cliënten, of hun advocaten, de weg gevonden naar PointLaw. Op velerlei gebieden heeft PointLaw met succes ondersteuning kunnen bieden. Denk daarbij aan het afgeven van legal opinions naar Europees of Maltees recht, inzage in Maltese vennootschappen binnen internationale constructies, advies ter incasso van openstaande vorderingen bij Maltese online services providers, advies voor Nederlandse werknemers in dienst van Maltese bedrijven zoals luchtvaartmaatschappijen, ondersteuning bij rechtsmaatregelen in Malta etc. Alles in duidelijke taal en met een hands-on mentaliteit die u van een ervaren Nederlandse advocaat mag verwachten.

Ook biedt PointLaw juridische ondersteuning in de vorm van preventieve beoordeling van (internationale) contracten en MSA’s. U verkrijgt daarmee vroegtijdig en objectief advies, zodat u vooraf weet wat uw contractuele rechten en verplichtingen zullen zijn.

Onderstaande reactie van een van onze cliënten zegt feitelijk al genoeg over hoe onze dienstverlening wordt gewaardeerd: “Allereerst dank voor de toegezonden sommatiebrief. Slimme zet, en ik word heel blij als ik kijk naar de opstelling en toon van de brief.”

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat PointLaw voor u kan betekenen? Neem eens contact op, wij staan u graag en vrijblijvend te woord!

A tailored approach that puts the needs of the clients first.